Vad underbart livet är just nu...

NOT! Jag är bakis och orkeslös efter gårdagens fest, där jag för övrigt blev något för full inpå småtimmarna. Grattis till bortgörningen, HSL! Har idag hällt i mig först en Resorb, som inte hjälpte mot min helvetiska bakfylla, och sedan en Treo, som gjorde att mitt huvud iallafall blev till en beboelig plats för min hjärna igen. När sedan pojkvännen hade stekt bröd till frukost och gjort te kände jag hur livet började återvända till min kropp. Men jag är fortfarande seg som fan. Och när Treon släpper får jag säkert tillbaka min lilla fina huvudvärk igen. Punsch är farligt! Så gott och så lättdrucket, trots att det är så starkt.

Dessutom har jag inte fått sova ordentligt inatt. Vaknade efter fyra timmars sömn av att pojkvännen snarkade och kunde inte somna om efter det. Får väl hälla i mig en cola på väg till grillkvällen nu, så jag håller mig pigg, glad och alert. För koffeineffekten från Treon har avtagit för länge sedan. Känns som jag skulle kunna däcka i min säng i detta nu. Om det fanns några sängkläder i den, vill säga. Drog ur dem imorse och har inte orkat bädda i nya.

Som sagt, en fuckat trött och seg dag. Men kul med grillkväll iallafall, trots att jag kanske hellre skulle vilja sova. Men men, sova kan man ju som bekant göra när man dör. 

Kan ju också meddela att det inte blev något skålande och skrålande på sektionspuben i fredags. Jag orkade faktiskt inte med det. Fröken Operfekt stannade helt sonika hemma och vilade upp sig inför gårdagens slottsfest. En fest som för övrigt var sjukt nice, bortsett från att jag blev för full på slutet, då. Men det var ju efter att klockan passerat tre, så största delen av tiden var jag glad, i festform och hade sjukt trevligt.

RSS 2.0